GRAVIDFOTOGRAF I JÖNKÖPING/HUSKVARNA

VITT, TIDLÖST & ENKELT SAMT BOHEMISKT VACKERT

Mamma, din längtan är snart en bebis som sover i din famn


Men till dess, låt oss föreviga den tiden som är nu. Den tiden som du tryggt bär ditt barn i magen. Den tiden som avslöjades med ett plus på stickan och som nu är en växande mage. Du är gravid. Du är vacker. Du är redan nu en mamma.


Det är troligtvis en av de största stunderna som pågår i ditt liv nu. Missa inte att föreviga det ❤

“Tusen tack Frida för magiskt fint fångade minnen!! ❤️ För mig var det absolut ingen självklarhet att ta gravidfoton hos en fotograf.. var lite nervöst. Men efter att ha sett bilder som var så fina på hemsidan bestämde jag mig för att göra det ändå! Så tacksam för det beslutet. Frida är proffsig, serviceinriktad, jättetrevlig och gör hela tiden det lilla extra. Blev en avslappnad och trevlig kväll då bilderna togs. Ett stort plus var också de fina klänningarna som jag fick låna. Bilderna blev så fina!!”

VITT & TIDLÖST SAMT

BOHEMISKT VACKERT

Tycker du att det är svårt att välja fotograf och den bildstil du vill fotas i? Då kan jag hjälpa dig ett steg längre genom att erbjuda dig att fotas i två!


Vi startar din fotografering i min hemmastudio med en vit & tidlös bildstil. Vi skalar bort överflödig rekvisita och skapar minnen som aldrig kommer kännas omoderna eller riskerar att inte passa in när ni renoverar om hemma. När solnedgången närmar sig tar vi oss ut och skapar vackra bohemiska bilder på platser enligt dina önskemål och med mina rekommendationer. På stranden, på en äng, vid en vass? Jag rekar givetvis bästa platserna innan din dag för fotograferingen.

Gravidfotograf Jönköping Huskvarna Gravid Nyfödd Gravidmage Fotograf Tidlöst Boho Bohemisk

DU KLARAR DET HÄR MAMMA!

Kära mamma, du kommer att lära dig att sänka dina förväntningar på vad du kan och ska åstadkomma under en dag. Vissa dagar kommer enbart bestå av att hålla ditt barn säkert, varmt, mätt och älskat. Och det är tillräckligt! Mama, you've got this!


Detta ingår i din bokning


1-3 h fotografering beroende av antal fotoplatser

(du väljer själv om du önskar 1, 2 eller 3 fotoplatser i studio och ute)

Lån av 1-2 gravidklänningar

5 digitala bilder som levereras högupplöst för framkallning och webbupplöst för internet

Alla valda bilder i både färg och i svartvitt

1 st Lyxig 30x40 Fine Art förstoring av din favoritbild levererad hem till dig

PDF-guide inför fotograferingen: Du klarar det här mamma!

2 års backup av dina digitala bilder


Gravidfotograf Jönköping Huskvarna Gravid Nyfödd Gravidmage Fotograf Tidlöst Boho Bohemisk

“Frida är en helt fantastisk fotograf och så professionell! Hon vet exakt hur hon ska göra för att få fotograferingen så avslappnad och smidig som möjligt. Frida tog verkligen fram modellen i mig under min gravidfotografering. Och hur hon arbetade med vår nyfödde son va så imponerande och resultatet efter båda fotograferingarna va WOW!! Helt fantastiska och underbara bilder! Kan varmt rekommendera Frida!”

Din gravidfotografering

Låna vackra klänningar


Hur många gravidklänningar äger du? -Jag tänkte väll det!

Hos mig får du låna vackra klänningar i vita och jordnära färger och jag lovar att det finns klänningar för alla kroppar. Känner du dig ändå osäker är du välkommen till mig innan fotograferingen för att prova dem. Att du ska känna dig trygg, bekväm och vacker är ett av mina främsta mål.

Ta med syskon och partner


Om du har ett stolt blivande syskon eller två och en partner så är de en lika stor del av resan ni är på. Givetvis är de välkomna att delta och du, jag förväntar mig en del bus och stök när syskon hälsar på. Få småbarn sitter stilla och lyssnar till kommando. Många busar, stökar, kanske har sönder något, skrattar, kramas och är med och skapar minnen på er som en växande familj.

Vackra fotoplatser


Innan din fotografering så rekar jag de bästa platserna med magiskt ljus & vackra, jordnära färger. Givetvis tar jag med mig dina önskemål när jag letar efter de allra bästa platserna. Har du valt att ha mer än ett ombyte så har jag med mig ett portabelt omklädningsrum och spegel till dig. Goa värmepåsar som placeras innanför klänningarna och i händerna följer med på vintern och kalla dagar för att hålla dig varm.

Gravidfotograf Jönköping Huskvarna Gravid Nyfödd Gravidmage Fotograf Tidlöst Boho Bohemisk

Dina förväntningar


Att leva upp till och överträffa dina förväntningar är en stor del av mitt arbete som fotograf. När du bokar hos mig börjar vi med dina förväntningar. Du väljer själv om du önskar mailkontakt eller om du önskar ett kostnadsfritt fotosamtal över telefon för att planera inför din fotografering. Har du egna idéer går det fint att dela moodbord i Pinterest med mig

Gravidfotograf Jönköping Huskvarna Gravid Nyfödd Gravidmage Fotograf Tidlöst Boho Bohemisk

Är du orolig för att känna dig obekväm?


Herregud, I feel you! Att posera framför en kamera hos någon man inte riktigt känner kan upplevas obekvämt. Jag har såklart själv stått framför kameran och har full förståelse för om du tycker det är svårt att slappna av. Jag kommer att göra mitt yttersta för att du ska gå ifrån fotograferingen och uppleva att det har varit en magisk stund där du kommer få superfina bilder på dig med ditt barn vilandes eller sprattlandes i din mage. Mamma, den här stunden är din och jag kommer guida dig, jag kommer lyssna på dig och jag kommer ta mina säkra ess ur skjortärmen

01 / 10

När ska jag boka min fotografering?


Jag tar ett begränsat antal bokningar varje månad. När du bokar en gravidfotografering vill jag alltid att det ska finnas en backup för dig. Jag vill att dina bilder och minnen ska få de bästa förutsättningarna och ljuset påverkar så otroligt mycket hur resultatet blir både när vi fotar inne och ute. Det ska även finnas utrymme om någon av oss skulle bli sjuk eller får andra oväntade förhinder.


Själva fotograferingen brukar oftast äga rum när du är i gravidvecka 28-35. Då kommer din fina mage att puta ut och förhoppningsvis mår du bra. Vet du med dig att du har en smockad kalender så rekommenderar jag att du tar kontakt efter första ultraljudet så vi hittar en dag som passar. Brukar du ha lite mer luft i kalendern så är en bra riktlinje att boka efter andra ultraljudet, men givetvis kan du boka så snart du vill. Varför vänta? Då är den biten check och klar! Det är ju troligtvis lite annat som ska fixas innan bebis kommer också.

Så här ser processen ut

Whiteandbohophotography, gravidfotograf, nyföddfotograf, smashthecakefotograf, jönköping, huskvarna

Vi skapar kontakt & bokar ett datum


När du är redo att boka så sätter vi direkt av ett datum som är ditt.

Du betalar en

bokningsavgift & signerar


Så fort din bokningasvgift på 1050,- kommit in bekräftas ditt bokade datum. Denna summa är en del av totalpriset som sedan dras av på slutfakturan. Nu är vi igång :D

whiteandbohophotography, duklarardethärmamma, pdf-guide

Du får en

PDF-guide


Du får en välarbetad PDF med värdefull information inför din fotografering. Bland annat hittar du tips inför en avslappnad fotografering och råd och idéer av klädval och styling

Du fyller i ett digitalt formulär


För att du ska slippa höra "Jaha, tyvärr hinner vi inte det nu" meningen på fotodagen så får du fylla i ett digitalt formulär med dina förväntningar och annat som jag behöver veta innan för att göra din dag så bra som det bara går.

Vi har ett fotosamtal


Om du önskar att ha ett fotosamtal för att gå igenom dina förväntningar så ser vi såklart till att ha det. Det är så trevligt att få lära känna dig innan fotodagen.

Fotograferingen


Det här är dagen när du ska få känna dig vackrare än någonsin. Här ska vi få dig att känna så mycket det bara går av det där gravidglowet. Du har fått på dig vackra klänningar och för absolut bäst resultat även följt råden om styling i din guide Du klarar det här mamma! och jag ska ta väl hand om dig idag.

Gravidfotograf Jönköping Huskvarna Gravid Nyfödd Gravidmage Fotograf Boho Bohemisk

Urval & produkter


Inom 1-2 dagar efter fotograferingen kommer du att få en liten sneakpeek på någon av bilderna, för jag vet hur spänd du är att få se dem. Inom 10 dagar får du sedan en länk till urvalsgalleri på din mail. Där kan du själv välja vilka och hur många du önskar samt vilka du önskar förstoringar eller produkter till.

Gravidfotograf Jönköping Huskvarna Gravid Nyfödd Gravidmage Fotograf Boho Bohemisk

Betalning & Leverans


När du har valt dina bilder och betalat slutfakturan tar det max 10 dagar innan du får dem levererade. Förstoringar brukar ta cirka två veckor innan du får dem hem till dig i brevlådan.

Jag bjuder även på backup i 2 år som en extra trygghet till dig

Jag erbjuder även räntefri delbetalning på 3 månader.

“Frida var så professionell och trevlig! Jag kände mig trygg under hela fotograferingen. Allt från hur hon dirigerade vinklar till att servera dryck o tilltugg så blev hela upplevelsen så mysig. Försöker att komma på någon kritik att ge, men finner ingen! Rekommenderar henne starkt!”

whiteandbohophotography, pdf-guide, duklarardethärmamma, fotografering, guide

Du klarar det här mamma!

Din guide till fotograferingen


Jag har proppat en guide till dig som besvarar alla de vanligaste frågorna + mer inför din fotografering. Jag vill att du ska känna dig så trygg och vacker som det bara går.

Gravidfotograf Jönköping Huskvarna Gravid Nyfödd Gravidmage Fotograf gravidfotografering svartvit

Alla din bilder i färg

och i svartvitt


I samtliga bildpaket får du svartvita versioner av dina valda bilder. Låt säga att du väljer ett paket med 20 bilder - då får du alltså 40.

Gravidfotograf Jönköping Huskvarna Gravid Nyfödd Gravidmage Fotograf gravidfotografering

Hej fina, jag är Frida...


...den perfekta mamman med en perfekt familj, välstädat hem och nybakade kakor på fatet. Eller nja, jag heter i alla fall Frida och det händer väll någon gång att jag har bakat när vi har gäster. Förhoppningsvis kanske det finns mjölk till kaffet också.


Jag är en glad och jordnära norrlänning från Gävle som hamnade i Jönköping tillsammans med min norska sambo efter att ha fått jobbet att starta upp Sveriges kanske finaste SPA på Hooks Herrgård. Har du varit där än? Det är sååå värt ett besök och vill du ha det lite extra lugnt så är det bara att slå en signal till receptionen för att kolla vilka dagar och tider det ser extra lugnt ut. Och du?! Ta ett dopp i sjön. Jag har under mina 8 år aldrig hört någon som ångrat det (efter att de kommit upp igen vill säga ;P). Att växla värme och kyla om vart annat är som en mirakelkur för vilken trött småbarnsförälder som helst.


Min gravidresa har varit en bergochdalbana med två års tid av försök tills vi fick vår son Matheo. Känslan av hopplöshet och att ständigt kontakta doktor Google för att hitta sättet som skulle göra mig gravid och ge oss vårat första barn var enorm. Sen var det på den vägen som jag förstod att jag hade brist på progesteron. Jag kontaktade vården och bad om progesteron och vips var jag gravid. Detta var strax innan vi skulle starta IVF-behandling.

Förlossningen blev sedan en igångsättning på 14:e dagen och 18 dagar efter BF kom han till oss under en riktigt tuff förlossning som jag inte ska gå in mer på här. Nu har vi även vår dotter i familjen som fick förlösas genom ett snitt. Den trygga känslan som infann sig var nästan tårfällande bara den.


Om vi skippar familj och barn en stund så är min stora passion att resa. Visst uppskattar jag en sol och bad resa, men den där kicken får jag när jag åker ut för att upptäcka. Sydafrika är absoluta favoriten följt av Hongkong, Vanuvatu och Hawaii. Innan ni åker till Sydafrika - snacka med mig först så ska ni få grymma tips!


Jag hoppas att vi får möjlighet att ses


Kram till dig från mig


Gravidfotograf Nyföddfotograf Smashthecakefotograf Jönköping Huskvarna
Gravidfotograf Nyföddfotograf Smashthecakefotograf Jönköping Huskvarna
Gravidfotograf Nyföddfotograf Smashthecakefotograf Jönköping Huskvarna

Investeringen

Detta ingår i din bokning


1-3 h fotografering beroende av antal fotoplatser (du väljer själv om du önskar 1, 2 eller 3 fotoplatser i studio och ute)

Lån av 1-2 gravidklänningar

5 digitala bilder som levereras högupplöst för framkallning och webbupplöst för internet

Alla valda bilder i både färg och i svartvitt

1 st Lyxig 30x40 Fine Art förstoring av din favoritbild levererad hem till dig

PDF-guide inför fotograferingen: Du klarar det här mamma!

2 års backup av dina digitala bilder


3.700 kr

Gravidfotograf Jönköping Huskvarna Gravid Nyfödd Gravidmage Fotograf Boho Bohemisk

Tillval


Givetvis kan du köpa till extra bilder om du känner att du inte kunde välja bort de som gav dig en härlig känsla. Tillvalen gör du först när du har sett dina bilder.Separata digitala bilder (utanför paketet): 250 kr/st

10 BILDER (5 st. extra) 1000 kr

20 BILDER (15 st. extra) 2500 kr

ALLA BILDER (30 st., 25 extra) 3500 kr. Inklusive USB minne och fint paket hem på posten. Du får även en personlig app till mobilen med alla bilderna som du kan dela med nära och kära & ytterligare 10 % avdrag på Fine Art förstoringar + 500 kr i presentkort till din nästa fotografering


Fine art förstoringar (Lyxig förstoring i tryckmetod som anses vara den bästa idag och är extremt motståndskraftigt mot åldrande). Dessa har jag själv i ram utan glas för att slippa reflektion. Så fina <3

1 st 30x40 format 750 kr

5 st 30x40 format 3000 kr

10 st 10X15 format 3000 kr


“Frida är en toppen tjej! Jag kan inte mer än att varmt rekommendera henne om man vill ha helt magiska bilder. Hade inte känt mig mer trygg med någon annan.”

Mamma, din längtan är snart en bebis som vilar i din famn...


...men till dess låt oss skapa fina minnen på din gravidresa.

När du tar kontakt med mig så lovar jag att jag ska göra mitt yttersta för att du ska få samma härliga upplevelser både innan, under och efter fotograferingen som mina referenser på sidan.


När du har skickat in din bokningsförfrågan blir du omdirigerad till en ny sida där du får din PDF-guide inför din fotografering. I guiden finns även en länk till ett formulär där du fyller i dina förväntningar. Observera att detta inte är en bekräftelse på din bokning. Jag kommer att återkoppla till dig så snart som möjligt och bekräfta dag och tid


För tillfället är jag hemma med två små barn och erbjuder därför enbart 4 tider för fotografering varje månad.


Kram från mig till dig

/Frida


Villkor & GDPR - läs här

Nyföddfotograf Huskvarna Jönköping Nyfödd Bebis Fotografering Tidlöst Familj