BARNFOTOGRAF I JÖNKÖPING

TIDLÖS & TRYGG BARNFOTOGRAFERING MED URGOA, AUTENTISKA RESULTAT

barnfotograf branfotografering babyfotografering babyfotograf jönköping huskvarna barnkläder flicka blåögon toffs

Har du inte heller fått tummen ur att boka din fotografering mamma?


Först: Du är inte ensam


Sen: Bli inte en i mängden som ångrar att det inte finns minnen tagna av en professionell fotograf på ditt eller dina barn i ert hem. Jag vet själv hur det känns att inte ha några nyföddbilder på vårt förstfödde yrväder, men jag har tagit tag i det och kompenserat i efterhand kan man gott säga 😅


Det är grymt bra jobbat att du säkert har 35.000 mobilbilder från vardagen som absolut ska värdesättas. De är ju från er vardag. Jag lovar att det kommer vara så värt att ha tidlösa och urgoa professionella bilder från ert besök hos mig att blanda upp med och ha på väggen hemma. Låt inte tummen stå i vägen för att få fina minnen på väggen hemma om en fotografering är något du värdesätter och vill göra 🤍VITT - TIDLÖST - ÄKTA

I det enkla bor det vackra sa Ernst Kirchsteiger och jag nöjer mig mer än gärna med att citera honom i den meningen för att beskriva min bildstil. Om du dras mot en minimalistiskt, tidlös och vit bildstil med fokus på ditt barn istället för rekvisita - då är det självklart att vi ska träffas och för mig att skapa ovärderliga minnen på er lilla fast stora familjemedlem. Dina foton kommer aldrig riskera att inte passa in när ni renoverar om hemma eller när ni ger bort i present. Hur bra?!


Jag tror på att skapa bilder som inte bara är härliga att se på idag, utan som även kommer att vara lika betydelsefulla imorgon och långt in i framtiden. Bilder där ditt barns personlighet får ta plats framför allt annat och fortfarande passa in hemma. För vad är väl en bild om den inte fångar det unika hos just ert barn? När du tittar på mina bilder ska du känna igen ditt barns leende, deras charm och allt som gör dem till just dem. För det är ju det som gör ert besök hos mig så speciellt, eller hur? Fundera gärna på om det är någon speciell min eller gest som ditt barn brukar göra så ska jag göra mitt yttersta för att fånga det på bild till er när ni är på besök 🤍Välkommen till mitt hem och min studio i Huskvarna. Observera att studion ligger 3 trappor upp och sedan 1 trappa ner utan hiss.


“Du gör verkligen ett fantastiskt jobb! Kändes så tryggt med dig, du hade ett fantastiskt bemötande mot både oss och Leon. Ta åt dig av det för du är verkligen duktig!!🥹.🦋❤️”

Mamma - att ni ska känna er nöjd är min högsta prioritet

Jag rekommenderar dig först att se igenom bilderna på hemsidan för att få en känsla av min bildstil och den typ av bild som kommer skapas till er. Skulle ni vid urvalet inte känna er nöjda så erbjuder jag en ny kostnadsfri fotografering till er

barnfotograf jönköping bebisfotograf barnfotografering huskvarna matintroduktion tidlöst vitt fotografjönköping

“Men guuud! Magi!! Så fina bilder. Och mitt barn, vilken modell <3 Tusen tack verkligen! Pappa här hemma blev helt kär”

Välkommen på en rolig och unik milstolpsfotografering


Alltså, hur underbart är det inte att se sitt barn utvecklas och behärska nya saker i livet?! Att pincettgreppet eller första tanden kan vara löjligt tillfredsställande att se eller grimaserna när du introducerar mat till din lilla knatt?! Det kan vara en salig blandning av glädje, rysningar, nyfikenhet och suktande efter mer. Vart tog skeden vägen mamma?!


Om du vill ha härliga, tidlösa minnen av ditt barn där vi fokuserar på att fånga den tidiga personligheten ska du givetvis knipa en av platserna innan de försvinner då jag släpper platser varannan månad.


Du kan även boka en av tiderna som en 1-års fotografering med porträttbilder, leksaker och ballonger, men utan tårta som du annars får i den längre smash the cake fotograferingen som jag också erbjuder.


Mig och min hemmastudio hittar du i Huskvarna

Du väljer fokus på fotograferingen

Milstolpe


Ojojoj, vilka urgoa bilder och minnen vi kommer skapa på ditt barn. Under en milstolpsfotografering blandar vi härliga bilder och porträtt med och utan leksaker.

Den härligaste tiden att fånga är i min mening när barnet är cirka 8-10 månader. De kan då oftast sitta utan stöd och kanske börjat komma upp på knä, men inte börjat gå och de är hur goa och gulliga som helst.

Vill du/ni som förälder också vara med så finns en kort stund även till det <3

barnfotograf barnfotografering habo jönköping huskvarna växjö vetlanda matintroduktion barngröt semper nestle bebis 6mån

Splash the gröt


Gillar du en lite roligare och mer levande variant av milstolpsfotografering ska vi självklart inkludera Splash the gröt. Vi mixar då de härliga porträttbilderna med lek och grötkladd. Det är inte direkt fine dining ni ger er inpå ;P Men det är helt klart ett kul tillägg till de bilder man annars säger "ååååå" & "men, så söt" till som ni givetvis också får till ert urvalsgalleri. Det är inget pristillägg för Splash the gröt då det är samma tidsåtgång. Splash the gröt passar alla knattar som har börjat med matintroduktion och kan sitta med eller utan stöd.

familjefotograf familjefotografering huskvarna jönköping syskon tidlöst vitakläder storasyster lillebror mamma pappa

Syskon & familj


Jag vet och jag håller med om att det är jobbigt att stå framför en kamera. Men mamma, du vill inte gå miste om att ha familjebilder i ert album eller på en tavla hemma. Mitt löfte till dig är att du inte kommer ångra att du tog familjebilder.

Syskonbilder tror jag inte att jag behöver pusha på lika mycket för att de ska bli av ;P

Känslan som uppstår när ni får en sneakpeek 😍


Det här får du:


30 minuters fotografering (45 min vid eget datum)

❤ Möjlighet att låna kläder ur den lilla kundgarderoben för barn

3 högupplösta & webbupplösta digitala bilder

Valda bilder i färg och i svartvitt

Personligt galleri för urval av dina bilder

1 års backup av dina bilder

En rolig stund tillsammans med ditt barn

Möjlighet att köpa till fler digitala bilder och förstoringar (mer info längre ner på sidan)


Kolla priset 😍

1 800 kr vid satta datum

2.500 kr vid val av eget datum (3 500 kr på helg)


Inga dolda avgifter tillkommer


platserna kan gå åt snabbt även när det är flera kvar

barnfotograf jönköping huskvarna barnfoto barnfotografering hmkids zarakids barnkläder fotograf habo värnamo vetlanda

Önskar du hellre att boka via formulär?


När du har skickat in din bokningsförfråga blir du omdirigerad till en ny sida där du får din PDF-guide inför din fotografering. I guiden hittar du även länk till ett formulär där du svarar på frågor kring dina förväntningar. Jag är ju här för att göra dagen så bra som det bara går för er! Observera att detta inte är en bekräftelse på din bokning. Jag kommer att återkoppla till dig så snart som möjligt och bekräfta dag och tid


Kram från mig till dig

/Frida

Klicka i samtliga tider som ni kan

Hej fina du, jag är Frida...

Lifestylefotografering mammason fotografjönköping mammalivet
Lifestylefotografering mammason fotografjönköping mammalivet
Lifestylefotografering mammason fotografjönköping mammalivet familjelivet familjefoto

...den perfekta mamman med en perfekt familj, välstädat hem och nybakade kakor på fatet. Eller....jag suddar ut det. I mitt hem tar disken aldrig slut, smulorna från förra veckans frukost ligger mest troligt kvar på köksgolvet och det som var ett nyslipat golv är nu fullt av härliga repor från när mina barn dagligen kör runt med sina bilar och vagnar. Här hemma är känsla, glädje och livet viktigare än perfektion.Som person är jag glad och jordnära och min smått norrländska dialekt kommer bryta igenom när vi pratar under ert besök.Jag hamnade i Jönköping/Huskvarna när jag fick möjligheten att starta upp Sveriges skönaste SPA på Hooks Herrgård där jag jobbade som spachef i 7 år. Efter mina två barn har jag valt att prioriterat om i livet och jobbar nu som möteskoordinator på samma anläggning och kombinerar det med fotografering.


Om vi skippar familj och barn en stund så är min stora passion att resa. Visst uppskattar jag en sol och bad resa, men den där kicken får jag när jag åker ut för att upptäcka. Sydafrika är absoluta favoriten följt av Hongkong, Vanuvatu och Hawaii. Innan ni åker till Sydafrika - snacka med mig först så ska ni få grymma tips!


Jag hoppas att vi får möjlighet att ses så jag får lära känna dig och din familj och skapa era minnen


Kram till dig från mig

/Frida

ÄR JAG RÄTT FÖR DIG?

“Okej, börja med att svara på den här frågan. Tycker du att det är värt att unna dig den där ursnygga tröjan för 1 800 kr?
Det är samma investering som en milstolpsfotografering hos mig där det i grundpaketet ingår 3 digitala bilder i både färg och svartvitt (6 bilder kan man ju säga) .
Tröjan kommer bli sliten, tröjan kommer bytas ut av en ny favorit och kanske få en fläck eller gå sönder.
Dina minnen från en fotografering kommer finnas kvar för livet och alltid vara lika tidlösa och autentiska.”

TILLGÄNGLIGA TIDER KAN GÅ ÅT SNABBT ÄVEN NÄR DET FINNS FLERA KVAR

tidigare kunder

Elin & Gustav

“Frida var så himla duktig och proffsig under vår familjefotografering. Lekte och busade med barnen för att de skulle känna sig trygga samtidigt som hon tog massa bilder. Vi är så glada att vi själva var med på fotograferingen och förevigade bilder på hela familjen. Kan varmt rekommendera Frida och att ta bilder på hela familjen tillsammans!”

01 / 03

För den som vill se finns en liten tjuvkik nedan från barnfotograferingar

barnfotograf barnfotografering barnfoto nässjö vetlanda vaggeryd värnamo barnkläder tidlöst äkta vitt barnlekar
barnfotograf barnfotografering barnfoto nässjö vetlanda vaggeryd värnamo barnkläder tidlöst äkta vitt barnlekar
barnfotograf barnfotografering barnfoto nässjö vetlanda vaggeryd värnamo barnkläder tidlöst äkta vitt barnlekar
barnfotograf barnfotografering barnfoto nässjö vetlanda vaggeryd värnamo barnkläder tidlöst äkta vitt barnlekar
barnfotograf barnfotografering barnfoto nässjö vetlanda vaggeryd värnamo barnkläder tidlöst äkta vitt barnlekar
barnfotograf barnfotografering barnfoto nässjö vetlanda vaggeryd värnamo barnkläder tidlöst äkta vitt barnlekar
barnfotograf barnfotografering barnfoto nässjö vetlanda vaggeryd värnamo barnkläder tidlöst äkta vitt barnlekar
barnfotograf barnfotografering barnfoto nässjö vetlanda vaggeryd värnamo barnkläder tidlöst äkta vitt barnlekar
barnfotograf barnfotografering barnfoto nässjö vetlanda vaggeryd värnamo barnkläder tidlöst äkta vitt barnlekar

Tillgängliga datum & tider


❤ Onsdag 3 juli: 3 tider

❤ Onsdag 4 september: 4 tider

❤ Eget datum

Tider som erbjuds dessa dagar är:

11:00 12:30 14:00. 15:30

barnfotograf jönköping bebisfotograf barnfotografering huskvarna matintroduktion tidlöst vitt fotografjönköping

“Vi är så nöjda med hela upplevelsen! Frida är en fantastiskt duktig fotograf, proffsig och otroligt snäll. Bilderna är det finaste jag sett och man blir så glad när man tittar på dem. Hon har fångat vår sons personlighet med många olika känslor, blickar och ansiktsuttryck.”

01 / 19

För dig med lite större barn


Det är många som väljer att komma till mig för att fota familjen eller sina lite större barn också. Jag brukar då rekommendera att välja en tid från milstolpsfotograferingarna. Vi kommer fånga många härliga ögonblick som ni sen kan blicka tillbaka på när ni sitter och bläddrar i familjealbumet i soffan.

Så här går det till

barnfotograf jönköping bebisfotograf barnfotografering huskvarna matintroduktion tidlöst vitt fotografjönköping

Vi skapar kontakt & bokar en tid


När du är redo att boka så väljer du enkelt din tid via min onlinebokning eller via kontaktformuläret.

För att vara extra säker på att det är du som får en av de fasta tiderna så rekommenderar jag att du bokar via onlinebokningen.


barnfotograf jönköping bebisfotograf barnfotografering huskvarna matintroduktion tidlöst vitt fotografjönköping

Du betalar fotograferingen


Så fort din betalning kommit in bekräftas ditt bokade datum. När du bokar online kan du betala direkt via kortbetalning (Stripe) eller välja faktura.


barnfotograf jönköping bebisfotograf barnfotografering huskvarna matintroduktion tidlöst vitt fotografjönköping

Du delar dina förväntningar & får en fotoguide


Det är viktigt att ni känner er nöjda. Därför får du fylla i ett digitalt formulär med dina förväntningar och annat som jag behöver veta innan för att göra din dag så bra som det bara går. Du får även en guide inför fotograferingen med massa härliga tips


barnfotograf jönköping bebisfotograf barnfotografering huskvarna matintroduktion tidlöst vitt fotografjönköping

Dags för fotograferingen


Yeeey, välkomna hem till mig. Idag ska vi ska skratta, leka och ha kul tillsammans, men framför allt utgå från ditt barns sinnesstämning och tidiga personlighet. Fotograferingen pågår i 30 minuter (45 min vid eget datum)


barnfotografjönköping bebisfotograf jönköping huskvarna matintroduktion bebisgröt tidlöst vitt fotografjönköping

Urval & Produkter


Inom 2-4 dagar efter fotograferingen kommer du att få en liten sneakpeek på någon av bilderna, för jag vet hur spänd du är att få se dem. Inom 10 dagar får du sedan en länk till urvalsgalleri på din mail. Där kan du själv välja vilka och hur många du önskar samt vilka du önskar förstoringar eller produkter till. I paketet ingår 3 digitala bilder, men du kan givetvis välja att köpa till fler.


barnfotografjönköping bebisfotograf jönköping huskvarna matintroduktion bebisgröt tidlöst vitt fotografjönköping

Betalning & Leverans


När du har valt dina bilder och betalat eventuell slutfaktura tar det max 10 dagar innan du får dem levererade. Förstoringar brukar ta cirka två veckor innan du får dem hem till dig i brevlådan.

Jag bjuder även på backup i 1 år som en extra trygghet till dig.


barnfotograf jönköping bebisfotograf barnfotografering huskvarna matintroduktion tidlöst vitt fotografjönköping

“Men jag dör, det är genast den finaste bilden vi har på vår dotter! Det var väldigt roligt hur hon fann sig bra i situationen idag. Vi kände oss glada och nöjda alla tre när vi åkte från dig, så härlig stund och fint bemötande. Tack för idag och för tjuvkiken. Vi ser fram emot att se mer”


Vad kostar det?


30 minuters fotografering (45 min vid eget datum)

❤ Möjlighet att låna kläder ur den lilla kundgarderoben för barn

3 högupplösta & webbupplösta digitala bilder

Valda bilder i färg och i svartvitt

Personligt galleri för urval av dina bilder

1 års backup av dina bilder

En rolig stund tillsammans med ditt barn

Möjlighet att köpa till fler digitala bilder och förstoringar (mer info längre ner på sidan)


Kolla priset 😍

1 800 kr vid satta datum

2.500 kr vid val av eget datum (3 500 kr på helg)


Inga dolda avgifter tillkommer


PLATSERNA KAN GÅ ÅT SNABBT ÄVEN NÄR DET ÄR FLERA tider KVAR


barnfotograf jönköping bebisfotograf barnfotografering huskvarna matintroduktion tidlöst vitt fotografjönköping

Tillval


Givetvis kan du köpa till extra bilder om du känner att du inte kunde välja bort de som gav dig en härlig känsla. Tillvalen gör du först när du har sett dina bilder.Separata digitala bilder (utanför paketet): 250 kr/st

10 BILDER (7 st. extra) 1500 kr (214 kr/st)

20 BILDER (17 st. extra) 2500 kr (147 kr/st)

ALLA BILDER (30 st., 27 extra) 3500 kr (130 kr/st) (. Inklusive fint USB-minne i ett paket hem via posten. Du får även en personlig app till mobilen med alla bilderna som du kan dela med nära och kära & ytterligare 10 % avdrag på Fine Art förstoringar + 500 kr i presentkort till din nästa fotografering eller att ge bort i present.


Fine art förstoringar (Lyxig förstoring i tryckmetod som anses vara den bästa idag och är extremt motståndskraftigt mot åldrande). Dessa har jag själv i ram utan glas för att slippa reflektion. Så fina <3

❤ 1 st 30x40 format 750 kr

❤ 5 st 30x40 format 3000 kr

❤ 10 st 10X15 format 3000 kr


Personlig app


Väljer ni att investera i alla bilderna från er fotografering så vill jag ge er extra många möjligheter att titta på dem eller dela dem med nära och kära <3


Bilder i telefonen blir lätt en i mängden när det dagligen finns anledningar att dokumentera den växande gobiten.

För att inte bilderna ska komma bort i telefonen så fixar jag en app till er där ni har alla bilderna samlade i både färg och svartvitt utöver de digitalabilder ni får att ladda ner. Appen kan sparas på så många enheter som ni önskar.


VANLIGA FRÅGOR

KAN VI TA MED VÅR HUND?

Men jaaaa, jag älskar djur. Vovven är så välkommen och jag har fotat med hund flera gånger innan.
Studion är inte så stor så vovven behöver "bara" vara van vid mindre utrymmen

kan vi delbetala?

Jag erbjuder räntefri delbetalning på 3 månader. Ni får då tillgång till era digitala bilder för egen nedladdning efter 2:a betalningen. Förstoringar och produkter får ni efter sista betalning.

Vad händer om jag måste avboka?

Enligt ångerrätten har du möjlighet att ångra din bokning inom 14 dagar och få full återbetalning. Därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar. Ångerrätten gäller ej på nedladdningsbara bilder eller framkallade förstoringar/produkter.

Vid eventuella förhinder kan fotograferingen ombokas till nytt datum inom 6 månader från ordinarie bokat datum. Du har även möjlighet att boka om till annan inriktning på fotografering mot eventuella tillägg, men ej några avdrag.

Om sjukdom skulle uppkomma så jag inte kan genomföra bokningen, ombokar vi, kan inte du något av de nya föreslagna datumen återbetalas bokningsavgiften och bindande bokning upphör.

Om det skulle inträffa något oförutsägbart så du ej kan genomföra fotograferingen, får du självklart hela summan tillbaka.

När får vi våra bilder?

Ungefärlig leveranstid av galleri för urval är 10 dagar efter fotograferingen. Galleriet ligger sedan öppet för val av önskade bilder under 4 dagar. För digitala bilder beräknas leveranstiden till ca 10 dagar efter att ni favoritmarkerat de bilder ni önskar förutsatt att slutfakturan är betald. Bilderna levereras via webbgalleri på Pixieset där ni själv kan ladda ned både högupplösta bilder för framkallning samt webbupplösta för internet.

Förstoringar och produkter kan ta upp till 30 dagar, men normalt är 7-14 dagar efter att slutfakturan är betald.

Ingen fråga, men mitt barn kan inte sitta still

Underbart juh! Då SKA du boka hos mig. Jag älskar att fånga levande bilder och har själv barn med 1000 myror i brallan. Hittills har jag inte misslyckats med att bli kompis med mina små modeller som kommer på besök.

Är du utbildad fotograf?

På gymnasiet gick jag mediainriktad samhällslinje där jag fick kontakt med första digitalkameran, men började fota aktivt efter mitt första barn 2020.

Utöver det går jag regelbundet på workshops både på plats och online för att lära mig mer, mer, mer och skapa ännu finare minnen till er

Vad händer om vi inte blir nöjd med bilderna?

Mamma, du kan vara lugn. Att ni ska bli nöjda är min högsta prioritet. Jag rekommenderar dig först att se igenom bilderna på hemsidan för att få en uppfattning av min bildstil och den typ av bild som kommer skapas till er.

Skulle ni vid urvalet inte känna er nöjd så erbjuder jag ny kostnadsfri fotografering <3

barnfotograf jönköping bebisfotograf barnfotografering huskvarna matintroduktion tidlöst vitt fotografjönköping

Mamma, missa inte att föreviga en härlig tid i ditt barns liv. "Jag tar det sen" blir ofta inte av alls. "Jag tar det nu" leder istället till härliga minnen på väggen hemma som du kan le åt varje dag livet ut 🤍

Önskar du hellre att boka via formulär?


När du har skickat in din bokningsförfråga blir du omdirigerad till en ny sida där du får din PDF-guide inför din fotografering. I guiden hittar du även länk till ett formulär där du svarar på frågor kring dina förväntningar. Jag är ju här för att göra dagen så bra som det bara går för er! Observera att detta inte är en bekräftelse på din bokning. Jag kommer att återkoppla till dig så snart som möjligt och bekräfta dag och tid


Kram från mig till dig

/Frida

Klicka i samtliga tider som ni kan

01 / 09