Hur går en barnfotografering till? Tänk om mitt barn inte vill vara med på bild? Hur blir slutresultatet? Tänk om det inte är värt investeringen?


Mamma, jag fattar! Frågorna är många och du är absolut inte ensam om dom. Jag ville börja med att säga det <3 Det är så många som oroar sig för att barnet ska vara gnälligt eller inte vilja vara med på bild och ja, ibland kan det börja så, men jag vågar lova att jag och ditt barn kommer bli bästa kompisar i slutet av dagen och ni kommer få magiska minnen att blicka tillbaka på.


Här följer en snabbgenomgång av processen när ni bokat en barnfotografering

  1. Yeeeey, ni har bokat er fotografering och bestämt datum och tid
  2. Ni delar med er av era förväntningar via ett digitalt formulär eller telefonkontakt. Är det någon speciell bild ni önskar? Är det någon känsla ni vill att de ska förmedla? Vad har barnet för personlighet? Är du orolig över något?
  3. Ni får en välarbetad fotoguide med tips på val av kläder och annat som ni behöver veta för att känna er trygga och förberedda. Ni får även kika in i min lilla kundgarderob för barn upp till 1 år.
  4. Jag påminner och stämmer av om ni har några frågor eller funderingar ett par dagar innan
  5. Välkommen till fotograferingen i min hemmastudio i Huskvarna/Jönköping. Det serveras lite fika och lekar och aktiviteter anpassas efter barnets sinnesstämning. Hos mig leker vi fram bilderna. Behövs en paus så tar vi en paus.
  6. Inom 1-2 dagar får ni en sneekpeak skickad till er
  7. Inom 10 dagar skickar jag en länk med ett urval på de 30 bästa bilderna från fotograferingen som ni får välja bland. TIPS TIPS TIPS: Gör detta till en mysig stund där ni plockar fram favvo gottet, drar på älsklingsmusiken och myser i soffan medan ni tittar på bilderna från fotograferingen.
  8. Efter att slutfakturan är betald tar det nu ca 10 dagar till ni har alla valda digitala bilder redo för er att ladda ner. Förstoringar tar ca 2-4 veckor innan ni får dem hemskickade på posten.


Jag finns alltid med er under hela processen och fungerar som ett bollplank för alla frågor ni kan tänkas ha inför er barnfotografering. Nedan ser du två korta videos och några färdiga bilder från fotograferingarna. Klandra inte mig om du lyssnar med ljud. Jag gjorde bara det som fungerade i stunden ;)


Kram & kärlek

Frida

Bakom kulisserna

Bebis 10 månader


01 / 07

Bakom kulisserna

Bebis 9 månader


01 / 11